top of page
חיפוש
  • חסי סגל

רולדה תותים מושלמת לפסח

עודכן: 29 באפר׳

לסרטון הכנה הקליקו כאן


לרולדה:

4 ביצים L  בטמפרטורת חדר


100 גרם סוכר (חצי כוס)


קורט מלח


2 כפות חלב/מים


2 כפות שמן


40 גרם קמח שקדים


40 גרם קמח תפו״א או קורנפלור


לקצפת:


1 מכל שמנת מתוקה להקצפה מומלץ 38% קרה מאוד

2 כפות סוכר

2 כפות פודינג וניל (או עוד 2 כפות סוכר)


סלסלה קטנה של תותים נקיים שטופים ויבשים פרוסים


אופן ההכנה:


מחממים תנור ל175 מעלות


מקציפים ביצים שלמות 5 דקות.

לתערובת תפוחה ובהירה מוסיפים שמן וחלב מערבבים לאיחוד ומוסיפים אבקת שקדים וקמח תפו״א טורפים כמה שניות בודדות לקבלת תערובת אחידה.


משמנים תבנית תנור סטנדרטית

מניחים על התבנית המשומנת נייר אפיה (חשוב השמן מדביק את הנייר היטב ונוח למרוח.יוצקים את הבלילה ומשטחים לגובה אחיד.

מכניסים לתנור ל10 דקות בודקים שהרולדה אפויה וקפיצית למגע.


מצננים מעט.

מקציפים את הקצפת לקצפת יציבה.

מורחים קצפת על הרולדה (שומרים מעט לציפוי)

מגלגלים לרולדה הדוקה מצפים בעוד קצפת.

מסדרים פרוסות תותים.

ושומרים במקרר.

2,827 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page