top of page
חיפוש
  • חסי סגל

חיתוכיות שקדים בלונדיז שוקולד לבן לפסח

לתחתית:

1 מצה

30 גרם חמאה רכה

2-3 כפות סוכר לפיזור

לבלונדיז:

100 גרם חמאה מומסת

100 גרם סוכר חום בהיר

רבע כפית מלח

1 ביצה

1 חלמון

60 גרם אבקת שקדים

40 גרם קמח תפו״א או קורנפלור

60 גרם שוקולד לבן קצוץ דק


לציפוי קרם שקדים:

40 גרם אבקת שקדים (שקדים מולבנים טחונים)

40 גרם חמאה רכה מאוד

40 גרם סוכר

קורט המלח

1 כף קמח תפו״א או קורנפלור

1 ביצה m


50-60 גרם שקדים פרוסים לפיזור


תבנית 20/20

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.מורחים חמאה רכה על המצה מפזרים סוכר מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה,אופים במשך 8-10 דקות או עד שהמצה מקורמלת וזהובה.


מערבבים את חומרי הקרם שקדים ושומרים בצד.


ובנתיים מכינים בלונדיז.


מורידים את טמפרטורת התנור ל175 מעלות.


בקערה מערבבים חמאה סוכר מלח מוסיפים ביצה וחלמון טורפים לתערובת אחידה מוסיפים קמח שקדים וקמח תפו״א או קורנפלור.


טורפים בקצרה ומוסיפים שוקולד לבן מערבבים

יוצקים על המצה המקורמלת.

משטחים ויוצקים עוד שכבת קרם שקדים.





מפזרים שקדים פרוסים.

אופים במשך 15-20 דקות תלוי בעוצמת התנור.

אופים עד השקדים זהובים.

מצננים ומפדרים באבקת סוכר.

מגישים טרי או שומרים בקופסא אטומה יום/יומיים

8,586 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page