top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות בראוניז דאבל שוקולד פרווה לפסח

עוגיות פאדג׳ שוקולד חלומיות לפסח רכות שוקולדיות.

מושלמות גם כקינוח עם גלידת וניל.

200 גרם שוקולד מריר קצוץ

2 כפות שמן

2 ביצים L בטמפרטורת חדר מופרדים

100 גרם סוכר (חצי כוס )

קורט מלח

רבע כוס קמח שקדים

כפית אבקת אפיה

כף גדושה ממרח השחר העולה


אופציה:

פיסטוקים/אגוזים שאוהבים קצוצים לפיזור.

למילוי:

ממרח השחר העולה




אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים עם סוכר ומלח במשך 5 דקות לקצפת תפוחה ובהירה. מוספים את החלמונים.

אפשר גם להקציף את הביצים בשלמותם יוצא מעולה.


ממיסים שוקולד מריר מוסיפים שמן וממרח השחר העולה.


מקפלים לתוך הקצף לתערובת אחידה.


מקפלים פנימה קמח שקדים ואבקת אפיה לבלילה אחידה.

מכסים וממתינים 15 דקות (בטמפרטורת החדר)


מפעילים תנור ל175 מעלות.

בעזרת כפית או 2 כפיות מניחים תלולית בצק על נייר אפיה במרווחים.

מפזרים פיסטוקים

שימו לב העוגיות משטטחות.

אופים בין 7-10 דקות חשוב לעשות טסט לשים טיימר ולבדוק שהעוגיות מוכנות מעט רכות בפנים.

יציבות חיצונית.

מצננים לחלוטין ומפרידים מנייר האפיה.

מזלפים או מורחים ממרח השחר העולה סוגרים לסנדוויץ.

מומלץ לחמם מעט לפני הגשה ולהגיש עם גלידת וניל .

הפוסט בשיתוף השחר העולה



7,300 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page