top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי בראוניז לפסח

מתכון פרווה מהממםםם אל תפספסו


שנתחיל:?

על פי כוסות מדידה אוניברסליות ולא חד פעמיות!


לעוגיות:


1 ביצה L


חצי כוס סוכר חום כהה (אם אין אפשר בהיר)


רבע כוס סוכר לבן


רבע כפית מלח (לא לוותר)


1/3 כוס שמן אגוזים או רגיל


2 כוסות שקדים טחונים מולבנים (אבקת/קמח שקדים)


חצי כוס קמח תפוח אדמה /קורנפלור


1/2 כפית סודה לשתיה


200 גרם שוקולד מריר קצוץ/שוקולד צ'יפס


לבראוניז: 1 תבנית אינגליש קייק


100 גרם שוקולד מריר קצוץ/שוקולד צ'יפס איכותי


90 מ״ל שמן ( רבע כוס פלוס 2 כפות)


2 ביצים


75 גרם סוכר (רבע כוס + כף)


קורט מלח


2 כפות קקאו


רבע כוס אבקת שקדים מולבנים


רבע כוס שוקולד ציפס/שוקולד קצוץ




אופן ההכנה :


מחממים תנור ל175 מעלות.


בקערה גדולה ממיסים שוקולד במיקרוגל/ על בן מארי


להמסה חלקה .מוסיפים שמן וטורפים מוסיפים סוכר.מלח.וביצים.


קקאו.וא.שקדים.שוקולד ציפס


טורפים לתערובת חלקה .


מעבירים לתבנית אינגליש קייק.


מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 15 דקות

הבראוניז מעט רך וזה בסדר.

חשוב להימנע מאפיית יתר.


מצננים מעט ומקפיאים את הבראוניז כשעה.

מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות קטנטנות


אופן הכנת העוגיות:

בקערה טורפים ביצה 2 סוגי סוכר, מלח ושמן.

לתערובת אחידה ובהירה. מוסיפים שקדים טחונים וקמח תפו״א סודה לשתיה מערבבים לתערובת אחידה.

מוסיפים שוקולד צ'יפס

ומקררים חצי שעה.

להרכבה:

מחממים תנור ל175 מעלות

לוקחים כדור משטחים ביד (ראו תמונה) אם התערובת דביקה לכם תוכלו לשמן את הידיים.


סוגרים את העוגיה.

מניחים בתבנית ואופים 12 דקות

מצננים מעט ואוכלים

העוגיות נשמות כמה ימים בצנצנת אטומה או בהקפאה שבועיים.


5,185 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page