top of page

ארטיק קראנץ׳ פיסטוק שוקולד לבן

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 15 במאי 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 16 במאי 2022


ree

12 יחידות (תבנית מיני מגנום)

לקראנץ פיסטוק:

60 גרם שוקולד שוקולד לבן

30 גרם פייטה פויטין או גביעי גלידה פריכים טחונים

30 גרם פיסטוק טחון

30גרם מחית פיסטוק

קורט מלח

לגלידה:

150 גרם שוקולד לבן קצוץ

150 גרם שמנת מתוקה 38%

כף גדושה מחית פיסטוק

100 גרם שמנת מתוקה מוקצפת לקיפול

לציפוי:

200 גרם שוקולד לבן קצוץ מומס

60 גרם חמאת קקאו מומסת

כפית מחית פיסטוק

כף ברס/פיסטוקים גרוסים (לא חובה)



ree

אופן ההכנה:

ממיסים שוקולד לבן בפולסים קצרים במיקרוגל.

מוסיפים לקערה פייטה,מלח, פיסטוק טחון ומחית פיסטוק ומערבבים.

משטחים על נייר אפיה ומניחים במקרר להתקשות.

מוציאים מהמקרר ממתינים כמה דקות (יותר קל לפרוס)

ופורסים למלבנים קטנים.


ree


ree


אופן הכנת הגלידה:

ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן ו150 שמנת מתוקה.

ומערבבים לתערובת חלקה.

מצננים 15 דקות במקרר.

מקציפים 100 גרם שמנת מתוקה וכף מחית פיסטוק לקצפת רכה.

ומקפלים לתוך תערובת השוקולד לקבלת קרם אחיד.

מזלפים לתוך תבניות עד 3/4 גובה התבנית מכניסים מקל (ארטיק)

ומניחים את מלבני הקראנץ׳ פיסטוק.

מוסיפים עוד קרם מעל שכבת הקראנץ׳

מקפיאים כמה שעות עד שקפוא לחלוטין.

מכינים ציפוי:

שימו לב!

טובלים ארטיקים קפואים מאוד מאוד

בציפוי נוזלי בטמפרטורת חדר לא חם מידי.

מערבבים את חומרי הציפוי,מעבירים לכוס צרה

וטובלים את הארטיקים הקפואים. מניחים על נייר אפיה ומקפיאים כמה דקות להתקשות.

שומרים במקפיא.


ree

7 תגובות


יוחנן הטשואל
יוחנן הטשואל
08 ביולי 2022

בשמנת לפני ההקצפה ואפשר גם אחרי

לייק

יוחנן הטשואל
יוחנן הטשואל
08 ביולי 2022

יצא מוצלח תודה!


ree

לייק

michal.e.2211
17 ביוני 2022

וואו! היסטרי!

כ"כ חיפשתי קראנץ פיסטוק בחנויות... ולא מצאתי!

ואני לגמריי מסתפקת בזה...😊

חסי תודה רבה! אלופה את! רק ממש לאחרונה הכרתי אותך ואת האתר הקסום הזה.

ואני לגמרי מתחילה להתמכר...😊

לייק

ylprz618
ylprz618
15 ביוני 2022

האם יש תחליף למחית פיסטוק?

לייק

etti252
17 במאי 2022

האם לא ימסו? כי אין ג'לטין או חלב מרוכז

לייק
bottom of page