חיפוש
  • חסי סגל

ארטיק קראנץ׳ פיסטוק שוקולד לבן

עודכן: לפני 6 ימים



12 יחידות (תבנית מיני מגנום)

לקראנץ פיסטוק:

60 גרם שוקולד שוקולד לבן

30 גרם פייטה פויטין או גביעי גלידה פריכים טחונים

30 גרם פיסטוק טחון

30גרם מחית פיסטוק

קורט מלח

לגלידה:

150 גרם שוקולד לבן קצוץ

150 גרם שמנת מתוקה 38%

כף גדושה מחית פיסטוק

100 גרם שמנת מתוקה מוקצפת לקיפול

לציפוי:

200 גרם שוקולד לבן קצוץ מומס

60 גרם חמאת קקאו מומסת

כפית מחית פיסטוק

כף ברס/פיסטוקים גרוסים (לא חובה)




אופן ההכנה:

ממיסים שוקולד לבן בפולסים קצרים במיקרוגל.

מוסיפים לקערה פייטה,מלח, פיסטוק טחון ומחית פיסטוק ומערבבים.

משטחים על נייר אפיה ומניחים במקרר להתקשות.

מוציאים מהמקרר ממתינים כמה דקות (יותר קל לפרוס)

ופורסים למלבנים קטנים.






אופן הכנת הגלידה:

ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן ו150 שמנת מתוקה.

ומערבבים לתערובת חלקה.

מצננים 15 דקות במקרר.

מקציפים 100 גרם שמנת מתוקה וכף מחית פיסטוק לקצפת רכה.

ומקפלים לתוך תערובת השוקולד לקבלת קרם אחיד.

מזלפים לתוך תבניות עד 3/4 גובה התבנית מכניסים מקל (ארטיק)

ומניחים את מלבני הקראנץ׳ פיסטוק.

מוסיפים עוד קרם מעל שכבת הקראנץ׳

מקפיאים כמה שעות עד שקפוא לחלוטין.

מכינים ציפוי:

שימו לב!

טובלים ארטיקים קפואים מאוד מאוד

בציפוי נוזלי בטמפרטורת חדר לא חם מידי.

מערבבים את חומרי הציפוי,מעבירים לכוס צרה

וטובלים את הארטיקים הקפואים. מניחים על נייר אפיה ומקפיאים כמה דקות להתקשות.

שומרים במקפיא.



2,582 צפיות3 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול