גלידה קלה מאוד להכנה וטעימה בטירוף
לגלידה תבנית אינגליש קייק קטנה
250 גרם שמנת להקצפה 38% קרה
200 גרם חלב מרוכז
2 כפות גדושות פרלינה (נוגט )
לקראנץ׳
100 גרם שוקולד חלב מומס
50 גרם אגוזי לוז מולבנים קלויים וקצוצים
2 כפות גדושות פרלינה (נוגט)
2 כפיות שמן
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הקראנץ לתערובת חלקה
משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מקפיאים חצי שעה להתייצבות.
קוצצים גס.
לגלידה:
מקציפים שמנת קרה ופרלינה לקצפת יציבה.
מקפלים חלב מרוכז לתערובת חלקה מקפלים את שברי הקראנץ (משאירים 1/3 לציפוי וקישוט)
מעבירים לקופסא סגורה ומקפיאים כמה 5-6 שעות.
לפני ההגשה מפשירים כמה דקות.
מחלקים לכוסות או גביעים.
את הקראנץ׳ ממיסים מעט במיקרוגל ומזלפים מעל הגלידה
Comments