חיפוש
  • חסי סגל

גלידה שוקולד חלב שברי קראנץ נוגט

גלידה קלה מאוד להכנה וטעימה בטירוף




לגלידה תבנית אינגליש קייק קטנה


250 גרם שמנת להקצפה 38% קרה

200 גרם חלב מרוכז

2 כפות גדושות פרלינה (נוגט )


לקראנץ׳

100 גרם שוקולד חלב מומס

50 גרם אגוזי לוז מולבנים קלויים וקצוצים

2 כפות גדושות פרלינה (נוגט)

2 כפיות שמן


אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הקראנץ לתערובת חלקה

משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

מקפיאים חצי שעה להתייצבות.

קוצצים גס.

לגלידה:

מקציפים שמנת קרה ופרלינה לקצפת יציבה.

מקפלים חלב מרוכז לתערובת חלקה מקפלים את שברי הקראנץ (משאירים 1/3 לציפוי וקישוט)

מעבירים לקופסא סגורה ומקפיאים כמה 5-6 שעות.

לפני ההגשה מפשירים כמה דקות.

מחלקים לכוסות או גביעים.

את הקראנץ׳ ממיסים מעט במיקרוגל ומזלפים מעל הגלידה



707 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
צרו איתי קשר

All Rights Reserved Chasi Segal @ Designed by Ann Shrayber

QueenOf Cake2.png