top of page
חיפוש

גלידה שוקולד חלב שברי קראנץ נוגט

חסי סגל

עודכן: 15 בינו׳ 2023

גלידה קלה מאוד להכנה וטעימה בטירוף




לגלידה תבנית אינגליש קייק קטנה


250 גרם שמנת להקצפה 38% קרה

200 גרם חלב מרוכז

2 כפות גדושות פרלינה (נוגט )


לקראנץ׳

100 גרם שוקולד חלב מומס

50 גרם אגוזי לוז מולבנים קלויים וקצוצים

2 כפות גדושות פרלינה (נוגט)

2 כפיות שמן


אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הקראנץ לתערובת חלקה

משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

מקפיאים חצי שעה להתייצבות.

קוצצים גס.

לגלידה:

מקציפים שמנת קרה ופרלינה לקצפת יציבה.

מקפלים חלב מרוכז לתערובת חלקה מקפלים את שברי הקראנץ (משאירים 1/3 לציפוי וקישוט)

מעבירים לקופסא סגורה ומקפיאים כמה 5-6 שעות.

לפני ההגשה מפשירים כמה דקות.

מחלקים לכוסות או גביעים.

את הקראנץ׳ ממיסים מעט במיקרוגל ומזלפים מעל הגלידה




Comments


bottom of page