top of page
חיפוש
חסי סגל

חיתוכיות גבינה שוקולד לבן לוטוס

עודכן: 15 בינו׳ 2023




לבסיס: תבנית 20*20

150 גרם ביסקוויטים

50 גרם אגוזי לוז מולבנים (אפשר אגוזים מסוגים שונים)

80 גרם חמאה מומסת


למלית גבינה שוקולד לבן:

250 גרם שוקולד לבן קצוץ

60 גרם שמנת מתוקה

500 גרם גבינה לבנה 9%

4 ביצים בטמפרטורת החדר


לציפוי:7-8 עוגיות לוטוס

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)

טוחנים ביסקוויטים ואגוזים לאבקה דקה.

מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים למעין חול רטוב.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה גם בדפנות.

משטחים את הפירורים לתחתית לעובי אחיד ומהודק.



בקערה ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מערבבים לתערובת חלקה.

מוסיפים גבינה טורפים ומוסיפים ביצים (כל פעם ביצה עד שהיא נטמעת מוסיפים עוד אחת)

מוזגים את תערובת הגבינות מעל הבסיס.

מסדרים בזהירות עוגיות לוטוס.

אופים במשך שעה.

מצננים במקרר.

העוגה נשמרת 3-4 ימים במקרר





6,988 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

2 Comments


shoshi62618
Sep 14, 2023

הבסיס הוא גם עוגיות לוטוס?

Like

שירה סגל
שירה סגל
Aug 17, 2020

העוגה ניראית מגרה וממש טובה

תודה על המתכון את מדהימה 😊

Like
bottom of page