top of page
חיפוש

חיתוכיות גבינה שוקולד לבן לוטוס

חסי סגל

עודכן: 15 בינו׳ 2023




לבסיס: תבנית 20*20

150 גרם ביסקוויטים

50 גרם אגוזי לוז מולבנים (אפשר אגוזים מסוגים שונים)

80 גרם חמאה מומסת


למלית גבינה שוקולד לבן:

250 גרם שוקולד לבן קצוץ

60 גרם שמנת מתוקה

500 גרם גבינה לבנה 9%

4 ביצים בטמפרטורת החדר


לציפוי:7-8 עוגיות לוטוס

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)

טוחנים ביסקוויטים ואגוזים לאבקה דקה.

מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים למעין חול רטוב.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה גם בדפנות.

משטחים את הפירורים לתחתית לעובי אחיד ומהודק.



בקערה ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מערבבים לתערובת חלקה.

מוסיפים גבינה טורפים ומוסיפים ביצים (כל פעם ביצה עד שהיא נטמעת מוסיפים עוד אחת)

מוזגים את תערובת הגבינות מעל הבסיס.

מסדרים בזהירות עוגיות לוטוס.

אופים במשך שעה.

מצננים במקרר.

העוגה נשמרת 3-4 ימים במקרר





7,126 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

2 comentarios


shoshi62618
14 sept 2023

הבסיס הוא גם עוגיות לוטוס?

Me gusta

שירה סגל
שירה סגל
17 ago 2020

העוגה ניראית מגרה וממש טובה

תודה על המתכון את מדהימה 😊

Me gusta
bottom of page