חלב מרוכז ביתי פרווה
משמש בעיקר לגלידות קלות להכנה.
קל ממש להכנה.
אני מכינה כמות גדולה ושומרת במקרר.
השתמשתי בחלב שקדים אפשר להחליף בחלב רגיל או חלב סויה,קוקוס.
לדעתי חלב שקדים הכי טבעי ולא משתלט על הטעם.
למתכון:
450 מ״ל חלב שקדים (הסגול)
140 גרם סוכר לבן
אופן ההכנה:
בקלחת או בסיר קטן מניחים חלב וסוכר מערבבים.
על להבה נמוכה בינונית
עד שהחלב מבעבע הסוכר נמס,
מערבבים ובודקים עד שהמרקם הופך מעין ממרח סמיך והחלה משנה את צבעו לצבע כהה יותר.
בסביבות 40 דקות.
מהכמות הזאת יוצא בערך 230 גרם חלב מרוכז.
מצננים לחלוטין ומעברים לכלי נקי ושומרים במקרר עד השימוש.
היי
החלב אמור להיות במרקם כמו התמונה הראשונה?
הרתחתי על האש מלא זמן וזה לא הגיע למרקם הזה וגם אחרי שהכנסתי למקרר זה עדיין נוזלי
יש איך לתקן את זה ?
וואו, תודה רבה!!