top of page
חיפוש

חלב מרוכז פרווה

חסי סגל

עודכן: 9 ביוני 2022

חלב מרוכז ביתי פרווה

משמש בעיקר לגלידות קלות להכנה.

קל ממש להכנה.

אני מכינה כמות גדולה ושומרת במקרר.

השתמשתי בחלב שקדים אפשר להחליף בחלב רגיל או חלב סויה,קוקוס.

לדעתי חלב שקדים הכי טבעי ולא משתלט על הטעם.



למתכון:

450 מ״ל חלב שקדים (הסגול)

140 גרם סוכר לבן



אופן ההכנה:

בקלחת או בסיר קטן מניחים חלב וסוכר מערבבים.

על להבה נמוכה בינונית

עד שהחלב מבעבע הסוכר נמס,

מערבבים ובודקים עד שהמרקם הופך מעין ממרח סמיך והחלה משנה את צבעו לצבע כהה יותר.

בסביבות 40 דקות.

מהכמות הזאת יוצא בערך 230 גרם חלב מרוכז.

מצננים לחלוטין ומעברים לכלי נקי ושומרים במקרר עד השימוש.



12,600 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

2 Comments


טובי קליין
טובי קליין
Aug 23, 2022

היי

החלב אמור להיות במרקם כמו התמונה הראשונה?

הרתחתי על האש מלא זמן וזה לא הגיע למרקם הזה וגם אחרי שהכנסתי למקרר זה עדיין נוזלי

יש איך לתקן את זה ?

Like

menny pinhasov
menny pinhasov
Jun 16, 2022

וואו, תודה רבה!!

Like
bottom of page