חיפוש
  • חסי סגל

טארט גבינה שוקולד לבן לוטוס

עודכן ב: 16 ינו 2020

ספק עוגת גבינה ספק קינוח שאוכלים חצי קפוא או מאוד קר.

ולא צריך להוסיף על חיבור המושלם בין שוקולד לבן לעוגת גבינה.

שהוא חיבור מנצח שמשתלב נפלא עם טעם הלוטוס.



תבנית/רינג לפאי בקוטר 24 ס"מ

או 2 רינגים בקוטר 12 ס"מ (אם משתמשים בתבנית סיליקון לדוגמא בציפוי)


לקלתית :


250 גרם עוגיות לוטוס טחונות דק

140 גרם חמאה מומסת


לקרם גבינה שוקלד לבן:


100 גרם שוקלד לבן

85 מ"ל שמנת מתוקה (1/3 כוס)

1 גבינת שמנת 227 גרם

1 גבינה לבנה (250 גרם)

100 גרם סוכר (חצי כוס)

2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה קרה (עדיפות ל38%)

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

לציפוי :

1 צנצנת ממרח לוטוס קראנץ מומס



אופן ההכנה :


אופציה 1: יוצקים ממרח לוטוס קראנץ לתוך תבנית ספירלה סיליקומרט (מספיק ל2 תבניות)

ומקפיאים לילה ומלחצים מהתבנית.

אופציה 2: שהעוגה קפואה מוזגים את ממרח לוטוס מיד בסיום הכנתו ומקפיאים שוב להתייצבות.


להכנת הקלתית:

במעבד מזון טוחנים דק עוגיות לוטוס מוסיפים חמאה מומסת

לקבלת מרקם חולי ומעט רטוב.

משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומהדקים בתחתית התבנית ובדפנות היטב בעזרת גב של כף.

מקפיאים עד סיום הכנת הקרם גבינה.


לקרם:

ממיסים שוקלד לבן ו85 מ"ל שמנת מתוקה במיקרוגל

עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים

בקערה גדולה טורפים 2 סוגי גבינות אינסטנט פודינג וקרם שוקלד לבן המומס.

בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה

ומקפלים לתערובת הגבינה בעדינות לקבלת קרם חלק ואוורירי

יוצקים את התערובת על הקלתית הקפואה מיישרים ומקפיאים שעה

מניחים את הספירלה או מזלפים לוטוס **** העוגה נשמרת במקרר 2-3 ימים .במקפיא שבועיים מפשירים לפני.


1636 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

בואנטי