חיפוש
  • חסי סגל

טראפלס שוקולד טחינה פקאן

קורה לי. ולא פעם שאורחים מודיעים לי בדקה ה99 שהם באים לארוחת שבת.

ואין לי זמן להכין קינוח מושקע.

תמיד זה הדבר הראשון שעולה לי בראש.

מרכיבים זמינים. שתמיד יש בבית (לי לפחות)

קינוח פרווה.

בפחות מ5 דקות הכנה.

טעים במיוחד לחובבי החלבה ולא רק.

על משהו אחד חשוב להקפיד משום שאין הרבה רכיבים בטראפלס.

כל רכיב מאוד מורגש במיוחד.

חשוב להשתמש בטחינה איכותית (הר ברכה/אל ארז ועוד )

שוקולד שטעים לכם ( עם עדיפות ל60%) לא יותר!


טוב שנתחיל?


טראפלס שוקולד טחינה ופקאן


תבנית אינגליש קייק רחבה. 30 ס"מ


30 ריבועים קטנטנים


200 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ

200 גרם טחינה גולמית

150 גרם פקאן סיני קצוץ

100 גרם חלבה מפוררת


אופן ההכנה:


ממיסים שוקולד במיקרוגל או בבן מארי.

להמסה חלקה מוסיפים טחינה

מערבבים לתערובת מבריקה ואחידה. מוסיפים 3/4 מכמות הפקאן לתערובת.

מוסיפים חלבה ומוזגים לתבנית

ומפזרים את הפקאן הקצוץ שנותר. מלמעלה.

מכסים ושומרים במקרר כמה שעות להתייצבות.

מחלצים מהתבנית

חותכים לקוביות.

ושומרים במקרר מוציאים 5 דקות לפני הגשה.

2484 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

בואנטי