top of page
חיפוש
חסי סגל

לחמניות פרצל בצל במילוי גבינה

עודכן: 28 במאי


לחמניות פרצל בצל מושלמות במילוי גבינת צ׳דר


12 לחמניות (70 גרם לחמניה)

500 קמח מומלץ קמח לחם

10 גרם שמרים

3 כפות סוכר

כף אבקת בצל

כפית מלח

2 כפות בצל יבש מטוגן

50 חמאה/שמן זית

300 מ״ל מים


למילוי:

150 גרם גבינת צ׳דר (או גבינה קשה אחרת) חתוכה לקוביות.


למי סודה:

ליטר וחצי מים

50 גרם סודה לשתיה



 

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו לישה.

לשים את כל המרכיבים מלבד הבצל המטוגן לקבלת בצק חלק הנפרד מדפנות הקערה מוסיפים בצל ולשים עוד 10 דקות במהירות נמוכה,



משמנים את פני הבצק מכסים ומתפיחים שעה.

או אפשרות נוספת להתפיח לילה במקרר.

מקמחים משטח עבודה.

מחלקים את ההבצק לכדורים (70-80 גרם לכדור)

משטחים כל כדור מניחים במרכז קוביה או 2 של גבינה וסוגרים לכדור שלם.

מניחים בתבנית משומנת (שיהיה לנו קל להעביר למים) מתפיחים עוד חצי שעה.

אופציה נוספת היא להקפיא את הפרעצל אחרי התפחה ועיצוב חצי שעה במקפיא או יותר,

ולהכניס למי סודה (יותר קל לא להרוס את הצורה ככה)

חשוב!

מחממים תנור ל-220 מעלות טורבו.

בנתיים מחממים מים בסיר לרתיחה (עד חצי גובה הסיר) מוסיפים בהדרגה סודה לשתיה (זהירות זה מבעבע) מניחים כדורי בצק בזהירות בסיר בכל סבב 3 לחמניות וכעבור 10 שניות מוציאים ולא יותר,ומנערים עודפי מים ומניחים על מגש מרופד בנייר אפיה.

חורצים בעזרת סכין את הלחמניות ואופים 12-15 דקות או עד הלחמניות זהובות מאוד.


3,472 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page