חיפוש
  • חסי סגל

מאפינס 4 טעמים


24 תבניות מאפינס


5 ביצים בטמפרטורת חדר

200 גרם סוכר (1 כוס*)

240 מ״ל שמן

200 מ״ל מים

280 גרם קמח תופח*

80 גרם אינסטנט פודינג וניל (חבילה)


תוספות:

ממרח לוטוס+ עוגיות

פקאנים קצוצים +קינמון וסוכר

ממרח שוקולד נוגט+אגוזי לוז קצוצים

ממרח חלבה+שוקולד צ’יפס







אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות

בקערת מיקסר נקיה מקציפים ביצים שלמות במהירות גבוה ומוסיפים בהדרגה סוכר מקציפים כ10 דקות לקבלת קצף בהירותפוח ממניכים את המיקסר למהירות נמוכה ומוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה

ומוסיפים מים מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים קמח תופח ופודינג מערבלים לאיחוד בלבד.

שימו לב ערבוב יתר פוגם באווריריות העוגה.

מערבבים בקצרה לאיחוד החומרים.

מוזגים לתבניות משומנות עד 3/4 גובה.

מפזרים תוספות אהובות.



אופים במשך 15-18 דקות או עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים.

טיפ:

אם ממלאים עד הסוף לעוגה/למאפינס אין לאיפה לתפוח והיא שוקעת אחרי אפיה.

804 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

בואנטי