top of page

מאפינס 4 טעמים

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 19 בספט׳ 2021
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 28 במרץ 2024



מאפינס


4 ביצים בטמפרטורת חדר

200 גרם סוכר (1 כוס*)

240 מ״ל שמן

200 מ״ל מים או חלב שקדים/חלב רגיל

280 גרם קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל פלוס 10 גרם אבקת אפיה )

80 גרם אינסטנט פודינג וניל (חבילה)


תוספות:

ממרח פיסטוק + פיסטוקים קצוצים שוקולד צ׳יפס

ממרח לוטוס+ עוגיות לוטוס

פקאנים קצוצים +קינמון וסוכר

ממרח שוקולד נוגט+אגוזי לוז קצוצים

ממרח חלבה+שוקולד צ’יפס









אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות.

אופציה נוספת להכין בקערה אחת ללא הקצפה.

בקערת מיקסר נקיה מקציפים ביצים שלמות במהירות גבוה ומוסיפים בהדרגה סוכר מקציפים כ-5 דקות לקבלת קצף בהירותפוח ממניכים את המיקסר למהירות נמוכה ומוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה

ומוסיפים מים מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים קמח תופח ופודינג מערבלים לאיחוד בלבד.

שימו לב ערבוב יתר פוגם באווריריות העוגה.

מערבבים בקצרה לאיחוד החומרים.

מוזגים לשקעים עד 3/4 גובה.

מפזרים תוספות אהובות.



אופים במשך 15-18 דקות או עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים.

Comments


bottom of page