2 תבניות סילקון מיני מגנום (כל תבנית 8 שקעים)
16 יחידות
לגלידה:
250 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38% קרה
200 גרם חלב מרוכז
2 כפות תערובת לאייס קפה (להשיג בסופר של חברת מיימונס)
אם אין אפשר לוותר ולשים רק נס קפה
כפית נס קפה
3 כפות מים
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב קצוץ מומס
60 גרם חמאת קקאו מומסת
50 גרם פקאן סיני קצוץ דק
לגלידה:
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים כמה שניות לאיחוד.
מוסיפים את תערובת הקפה שערב נו עם המים.
מערבבים ומזלפים בתוך תבנית האקטיקים.
מחדירים פנימה מקל ארטיק ומקפיאים עד שקפוא לחלוטין(תלוי בעוצמת המקפיא) תשתדלו לשים בעומק המקפיא אובמקפיא שלא פותחים לעיתים קרובות.
מערבבים את חומרי הציפוי לתערובת חלקה
שימו לב שמצפים רק בשוקולד בטמפרטורת חדר לא חם מידי (30 מעלות)
וטובלים רק ארטיקים קפואים בשוקולד מומס.
שומרים במקפיא
Kommentare