עוגיות פאדג שוקולדיות מדהימות שאפשר להגיש כקינוח עם גלידה וניל או לבדן בצנצנת.
שימו לב שאיכות השוקולד חשובה היא עיקר הטעם.
תקנו שוקולד שטעים לכם במיוחד.
לבצק העוגיות:
200 גרם שוקלד מריר איכותי
2 כפות שמן
2 ביצים L בטמפרטורת חדר
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
קורט נדיב של מלח
35 גרם קמח (4 כפות) + רבע כפית א.אפיה
150 גרם שוקלד קצוץ דק או שוקולד צ’יפס
למילוי וקישוט
חבילת עוגיות אוראו קצוצה
אופן ההכנה
בקערה בינונית ממיסים שוקולד מריר להמסה חלקה במיקרוגל בפולסים קצרים לקבלת מרקם אחיד חלק ומבריק מוסיפיםשמן ומניחים בצד.
בקערת מיקסר מניחים 2 ביצים שלמות,סוכר, מלח.
מקציפים 10 דקות עד לקבלת קצף יציב ובהיר.
מקפלים בעדינות פנימה קמח ואבקת אפיה לתערובת אחידה
ומוסיפים את הקצף לתוך קרם השוקולד ומקפלים בעדינות (נזהרים לא לפגוע בנפח)
מוסיפים את השוקולד הקצוץ
מניחים את התערובת להתייצבות במקרר למינימום חצי שעה אפשר גם לילה.
מחממים תנור ל175 מעלות
מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה
משמנים ידיים התערובת דביקה.
מחלקים את התערובת לכדורים קטנים בקוטר עוגיה קטנה או כפית גדושה ומצמידים לזוגות.
מניחים עוגיות אוראו וסוגרים בעוד עוגיה ומגלגלים לעוגיות מפזרים שברי אוראו ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיהבמרווחים שימו לב העוגיות מאוד משטטחות.
אופים 8-10 דקות לא יותר . העוגיות מתייצבות בעת הצינון .
העוגיות נשארות רכות ומתייצבות מעט בקירור.
האם אפשר להקפיא?