top of page
חיפוש

עוגיות פיסטוק שוקולד חלב ממכרות

חסי סגל

עוגיות שמכינים בכמה דקות במעבד מזון או ביידים בקלי קלות בלי קירור או הקפאה.

מכינים בצק מעצבים בצורת סהרונים קטנים טובלים בשוקולד חלב וזה מוכן.

אפשר להחליף את הפיסטוק בכל סוג אגוזים שאוהבים

פקאן/לוז/מלך/שקדים






.לעוגיות :


30 עוגיות


140 גרם קמח לבן (1 כוס )

100 גרם פיסטוקים טבעיים טחונים (או כל אגוז אחר)

50 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

רבע כפית אבקת אפיה

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 חלמון



לציפוי:

100 גרם שוקולד חלב

כף שמן קנולה




 


אופן ההכנה :




מחממים תנור ל175 מעלות


במעבד מזון עם להב מניחים את כל המצרכים מלבד החלמון מעבדים הכל לאבקה דקה כמו חול.


עוצרים את המעבד מזון ומוסיפים חלמון .

מעבדים בפולסים קצרים בלבד לאיחוד ולקבלת בצק אחיד.



מגלגלים עוגיות לכדורים קטנים ( 10-15 גרם)


ומגלגלים כל חלק לנקניק קטן וסוגרים לצורת סהרונים.









מניחים את העוגיות במרווח על מגש מרופד בנייר אפיה .


ואופים 10 דקות בלבד (בודקים שהעוגיות זהובות בתחתית )


אם לא מוסיפים עוד 2 דקות .


מצננים לחלוטין וטובלים בשוקולד חלב מעורב עם שמן .


מצננים ושומרים בקופסא אטומה.




2 Comments


shoshi62618
Oct 19, 2023

יצא פצצה טעימות בטרוף נגמר ממש מהר 😪 אלופה המתכונים שלך מוצלחים בטרוף !

Like

rinatw76
May 09, 2022

היי תודה על המתכון. נראה מושלם.

נראה לך שאפשר לשים שמן קוקוס במקום חמאה?

Like
bottom of page