top of page

עוגיות פיסטוק שוקולד חלב ממכרות

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 8 במאי 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עוגיות שמכינים בכמה דקות במעבד מזון או ביידים בקלי קלות בלי קירור או הקפאה.

מכינים בצק מעצבים בצורת סהרונים קטנים טובלים בשוקולד חלב וזה מוכן.

אפשר להחליף את הפיסטוק בכל סוג אגוזים שאוהבים

פקאן/לוז/מלך/שקדים




ree


.לעוגיות :


30 עוגיות


140 גרם קמח לבן (1 כוס )

100 גרם פיסטוקים טבעיים טחונים (או כל אגוז אחר)

50 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

רבע כפית אבקת אפיה

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 חלמון



לציפוי:

100 גרם שוקולד חלב

כף שמן קנולה






אופן ההכנה :


ree


מחממים תנור ל175 מעלות


במעבד מזון עם להב מניחים את כל המצרכים מלבד החלמון מעבדים הכל לאבקה דקה כמו חול.


עוצרים את המעבד מזון ומוסיפים חלמון .

מעבדים בפולסים קצרים בלבד לאיחוד ולקבלת בצק אחיד.


ree

מגלגלים עוגיות לכדורים קטנים ( 10-15 גרם)


ומגלגלים כל חלק לנקניק קטן וסוגרים לצורת סהרונים.


ree



ree


ree


מניחים את העוגיות במרווח על מגש מרופד בנייר אפיה .


ואופים 10 דקות בלבד (בודקים שהעוגיות זהובות בתחתית )


אם לא מוסיפים עוד 2 דקות .


מצננים לחלוטין וטובלים בשוקולד חלב מעורב עם שמן .


מצננים ושומרים בקופסא אטומה.



ree

2 תגובות


shoshi62618
19 באוק׳ 2023

יצא פצצה טעימות בטרוף נגמר ממש מהר 😪 אלופה המתכונים שלך מוצלחים בטרוף !

לייק

rinatw76
09 במאי 2022

היי תודה על המתכון. נראה מושלם.

נראה לך שאפשר לשים שמן קוקוס במקום חמאה?

לייק
bottom of page