חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות פיסטוק שוקולד חלב ממכרות

עוגיות שמכינים בכמה דקות במעבד מזון או ביידים בקלי קלות בלי קירור או הקפאה.

מכינים בצק מעצבים בצורת סהרונים קטנים טובלים בשוקולד חלב וזה מוכן.

אפשר להחליף את הפיסטוק בכל סוג אגוזים שאוהבים

פקאן/לוז/מלך/שקדים






.לעוגיות :


30 עוגיות


140 גרם קמח לבן (1 כוס )

100 גרם פיסטוקים טבעיים טחונים (או כל אגוז אחר)

50 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

רבע כפית אבקת אפיה

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 חלמון



לציפוי:

100 גרם שוקולד חלב

כף שמן קנולה




 


אופן ההכנה :




מחממים תנור ל175 מעלות


במעבד מזון עם להב מניחים את כל המצרכים מלבד החלמון מעבדים הכל לאבקה דקה כמו חול.


עוצרים את המעבד מזון ומוסיפים חלמון .

מעבדים בפולסים קצרים בלבד לאיחוד ולקבלת בצק אחיד.



מגלגלים עוגיות לכדורים קטנים ( 10-15 גרם)


ומגלגלים כל חלק לנקניק קטן וסוגרים לצורת סהרונים.









מניחים את העוגיות במרווח על מגש מרופד בנייר אפיה .


ואופים 10 דקות בלבד (בודקים שהעוגיות זהובות בתחתית )


אם לא מוסיפים עוד 2 דקות .


מצננים לחלוטין וטובלים בשוקולד חלב מעורב עם שמן .


מצננים ושומרים בקופסא אטומה.




2,136 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול