חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות שוקולד צ’יפס פרווה מושלמות



אני מקבלת אין ספור בקשות למתכון פרווה לעוגיות שוקולד צ’יפס.

אבל אני רציתי שיהיו וואו ולא פשרה פרווה.

שיהיו סופר מיוחדות ושלא ירגישו בהבדל.

והנה אחרי כמה וכמה ניסיונות זה קרה.

רק שימו לב לשינוים ולטיפים לקבל עוגיות באמת מושלמות.

שוקולד:

חשוב להשליש בשוקולד איכותי אחד כזה שממש טעים לכם לאכול בלי קשר לעוגיות.

חמאת אגוזים אפשר היום להשיג בכל סופר מכולת חנות טבע או להשתמש במחית פרלינה(נוגט)

לשלבי הכנה כנסו


לעוגיות:

100 גרם שמן קנולה (1/2 כוס)

80 גרם חמאת לוז/שקדים/בוטנים (1/3 כוס)

100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)

100 גרם סוכר חום כהה (חצי כוס)

כף דבש/גלוקוזה

1/4 כפית מלח

1 ביצה L בטמפרטורת חדר

1/2 כפית סודה לשתיה

190 גרם קמח לבן

300 גרם שוקולד צ’יפס מריר איכותי/שוקולד קצוץ

(שילבתי בינהם)


אופן ההכנה:




בקערה גדולה, טורפים שמן 2 סוגי סוכר,מלח דבש חמאת אגוזים לתערובת אחידה מוסיפים ביצה וטורפים דקהנוספת לתערובת אומוגנית.

מוסיפים קמח וסודה לשתיה מערבבים בקצרה ומוסיפים שוקולד צ’יפס ומאחדים לבצק אחיד.

מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר שעה או עד 24 שעות.

מחממים תנור ל170 מעלות.

מרפדים תבנית אפיה .

מגלגלים לעוגיות (הכי נוח עם כף קפיצית)הבצק מעט מתפורר וזה בסדר.

אופים 10-12 דקות

מצננים לחלוטין.

אופציה לפזר למעלה אגוזי לוז ושבבי מלח לפני האפיה.


.




2221 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

בואנטי