top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות שוקולד צ’יפס פרווה

עודכן: 15 בינו׳ 2023



אני מקבלת אין ספור בקשות למתכון פרווה לעוגיות שוקולד צ’יפס.

אבל אני רציתי שיהיו וואו ולא פשרה פרווה.

שיהיו סופר מיוחדות ושלא ירגישו בהבדל.

והנה אחרי כמה וכמה ניסיונות זה קרה.

רק שימו לב לשינוים ולטיפים לקבל עוגיות באמת מושלמות.

שוקולד:

חשוב להשליש בשוקולד איכותי אחד כזה שממש טעים לכם לאכול בלי קשר לעוגיות.

חמאת אגוזים אפשר היום להשיג בכל סופר מכולת חנות טבע או להשתמש במחית פרלינה(נוגט)

לשלבי הכנה כנסו


לעוגיות:

100 גרם שמן קנולה (1/2 כוס)

80 גרם חמאת לוז/שקדים/בוטנים (1/3 כוס)

100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)

100 גרם סוכר חום כהה (חצי כוס)

כף דבש/גלוקוזה

1/4 כפית מלח

1 ביצה L בטמפרטורת חדר

1/2 כפית סודה לשתיה

190 גרם קמח לבן

300 גרם שוקולד צ’יפס מריר איכותי/שוקולד קצוץ

(שילבתי בינהם)


 

אופן ההכנה:




בקערה מיקסר או מיקסר ידני עם וו גיטרה מערבלים שמן 2 סוגי סוכר,מלח דבש חמאת אגוזים לתערובת אחידה מוסיפים ביצה וטורפים דקהנוספת לתערובת אומוגנית.

מוסיפים קמח וסודה לשתיה מערבבים בקצרה ומוסיפים שוקולד צ’יפס ומאחדים לבצק אחיד.

מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר שעה או עד 24 שעות.

מחממים תנור ל170 מעלות.

מרפדים תבנית אפיה .

מגלגלים לעוגיות (הכי נוח עם כף קפיצית)

אופים 10-12 דקות

מצננים לחלוטין.

אופציה לפזר למעלה אגוזי לוז ושבבי מלח לפני האפיה.







57,169 צפיות6 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

6 comentários


קרן וחיים מלכה
קרן וחיים מלכה
08 de dez. de 2022

מה אפשר במקום החמאה

Curtir

יובל שטיינר
יובל שטיינר
23 de jul. de 2022

מדהימות!!!

עד עכשיו נגמרו ברגע שיצאו מהתנור

אבל אם אני צריכה אותן לעוד כמה ימים, הן ישארו טובות? איפה לשמור אותן?

Curtir

n0504136699
09 de jun. de 2022

וואו!

הכנתי ויצא שלמותתתתתתתתת!

המתכון הכי טוב של עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה שהכנתי!

גם טעים וגם יפההה!😍

Curtir

טליה עם שלום
טליה עם שלום
22 de nov. de 2021

סוכר חום בהיר גם עובד? ואם משתמשים בחמאת בטנים אין לזה טעם אחר?

אבל אלופה! נראה מגרה בטירווףף😋

Curtir

Einat
Einat
04 de nov. de 2021

נראה מדהים!

אפשר לשים טחינה במקום אחת החמאות?

Curtir
אדרת חדד ווקר
אדרת חדד ווקר
16 de jan. de 2022
Respondendo a

ניסית עם טחינה?

Curtir
bottom of page