top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגת גבינה בלונדיז לוטוס

עודכן: 15 בינו׳ 2023




תבנית בקוטר 20*20

לבסיס:

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם סוכר חום בהיר (3/4 כוס)

רבע כפית מלח

1 ביצה

1 חלמון

140 גרם קמח לבן( 1 כוס)

80 גרם שוקולד לבן קצוץ דק


לשיוש:

4 כפות ממרח לוטוס מומס


לגבינה:

120 גרם שוקולד לבן קצוץ

2 כפות שמנת מתוקה(או חלב)

2 ביצים

1 גבינה לבנה 250 גרם 9%


לקישוט:

4 כפות ממרח לוטוס מומס

חצי חבילת עוגיות לוטוס



 

אופן ההכנה:

לבסיס:

מחממים תנור ל170 מעלות

מערבבים חמאה סוכר ומלח מוסיפים ביצה וחלמון טורפים לתערובת אחידה ומוסיפים קמח מערבבים בקצרה לאיחודומוסיפים שוקולד לבן

משטחים בתבנית ומוזגים ממרח לוטוס מומס.



אופים במשך 15 דקות מצננים.

ממניכים את חום התנור ל150 מעלות חום עליון תחתון.



למלית הגבינה:

ממיסים שוקולד לבן ושמנת במיקרוגל בפולסים קצרים לתערובת חלקה מוסיפים גבינה וביצים וטורפים לקבלת מלית חלקהואחידה.

מוזגים על בסיס הבלונדי מוזגים ממרח לוטוס ומשיישים בעזרת קיסם או שיפוד.

מניחים ביסקוויטים בצורה חופשית על גבי מלית הגבינה.




ומכניסים לתנור ואופים 30 דקות.


מצננים ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות אפשר יותר.

פורסים לריבועים.


פוסט בשיתוף לוטוס


6,274 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

2 Kommentare


ברכי פרנקל
ברכי פרנקל
05. Sept. 2021

אפשר להכפיל את מלית הגבינה לחיתוכיות יותר גבוהות?

Gefällt mir

טליה כורש
טליה כורש
11. Mai 2021

היי חסי, אפשר להחליף את השוקולד לבן לחלב?

Gefällt mir
bottom of page