תבנית בקוטר 20*20
לבסיס:
100 גרם חמאה מומסת
150 גרם סוכר חום בהיר (3/4 כוס)
רבע כפית מלח
1 ביצה
1 חלמון
140 גרם קמח לבן( 1 כוס)
80 גרם שוקולד לבן קצוץ דק
לשיוש:
4 כפות ממרח לוטוס מומס
לגבינה:
120 גרם שוקולד לבן קצוץ
2 כפות שמנת מתוקה(או חלב)
2 ביצים
1 גבינה לבנה 250 גרם 9%
לקישוט:
4 כפות ממרח לוטוס מומס
חצי חבילת עוגיות לוטוס
אופן ההכנה:
לבסיס:
מחממים תנור ל170 מעלות
מערבבים חמאה סוכר ומלח מוסיפים ביצה וחלמון טורפים לתערובת אחידה ומוסיפים קמח מערבבים בקצרה לאיחודומוסיפים שוקולד לבן
משטחים בתבנית ומוזגים ממרח לוטוס מומס.
אופים במשך 15 דקות מצננים.
ממניכים את חום התנור ל150 מעלות חום עליון תחתון.
למלית הגבינה:
ממיסים שוקולד לבן ושמנת במיקרוגל בפולסים קצרים לתערובת חלקה מוסיפים גבינה וביצים וטורפים לקבלת מלית חלקהואחידה.
מוזגים על בסיס הבלונדי מוזגים ממרח לוטוס ומשיישים בעזרת קיסם או שיפוד.
מניחים ביסקוויטים בצורה חופשית על גבי מלית הגבינה.
ומכניסים לתנור ואופים 30 דקות.
מצננים ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות אפשר יותר.
פורסים לריבועים.
פוסט בשיתוף לוטוס
אפשר להכפיל את מלית הגבינה לחיתוכיות יותר גבוהות?
היי חסי, אפשר להחליף את השוקולד לבן לחלב?