top of page

עוגת גבינה בלונדיז לוטוס

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 11 במאי 2021
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023


ree


תבנית בקוטר 20*20

לבסיס:

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם סוכר חום בהיר (3/4 כוס)

רבע כפית מלח

1 ביצה

1 חלמון

140 גרם קמח לבן( 1 כוס)

80 גרם שוקולד לבן קצוץ דק


לשיוש:

4 כפות ממרח לוטוס מומס


לגבינה:

120 גרם שוקולד לבן קצוץ

2 כפות שמנת מתוקה(או חלב)

2 ביצים

1 גבינה לבנה 250 גרם 9%


לקישוט:

4 כפות ממרח לוטוס מומס

חצי חבילת עוגיות לוטוס



אופן ההכנה:

לבסיס:

מחממים תנור ל170 מעלות

מערבבים חמאה סוכר ומלח מוסיפים ביצה וחלמון טורפים לתערובת אחידה ומוסיפים קמח מערבבים בקצרה לאיחודומוסיפים שוקולד לבן

משטחים בתבנית ומוזגים ממרח לוטוס מומס.


ree

אופים במשך 15 דקות מצננים.

ממניכים את חום התנור ל150 מעלות חום עליון תחתון.


ree

למלית הגבינה:

ממיסים שוקולד לבן ושמנת במיקרוגל בפולסים קצרים לתערובת חלקה מוסיפים גבינה וביצים וטורפים לקבלת מלית חלקהואחידה.

מוזגים על בסיס הבלונדי מוזגים ממרח לוטוס ומשיישים בעזרת קיסם או שיפוד.

מניחים ביסקוויטים בצורה חופשית על גבי מלית הגבינה.


ree

ree

ומכניסים לתנור ואופים 30 דקות.

ree

מצננים ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות אפשר יותר.

פורסים לריבועים.


פוסט בשיתוף לוטוס


2 תגובות


ברכי פרנקל
ברכי פרנקל
05 בספט׳ 2021

אפשר להכפיל את מלית הגבינה לחיתוכיות יותר גבוהות?

לייק

טליה כורש
טליה כורש
11 במאי 2021

היי חסי, אפשר להחליף את השוקולד לבן לחלב?

לייק
bottom of page