top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגת גבינה פירורים

עודכן: 25 באוג׳ 2023


תבנית בקוטר 24 ס״מ


לפירורים


140 גרם קמח לבן (1 כוס)


1 כפית אבקת אפיה


40 גרם סוכר לבן


קורט מלח


100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות


1 חלמון




למלית לגבינה:


‏ 500 מ"ל שמנת מתוקה 38% קרה מאוד


‏120 גרם אבקת סוכר


‏40 גרם אינסטנט פודינג וניל

חצי מיכל שמנת חמוצה (100 מ״ל) אם אין אפשר גבינת שמנת או עוד גבינה לבנה)


‏250 גרם גבינה לבנה 9%


כפית מחית/ תמצית וניל איכותית


 

 


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל170 מעלות.

במעבד מזון או בקערת מיקסר מניחים סוכר .קמח אבקת אפיה חמאה ומלח מעבדים לתערובת פירורית בפולסים קצרים. מפסיקים אתפעולת המיקסר או מעבד המזון. מוסיפים החלמון מערבלים בקצרה לקבלת פירורים דקים.


אופים את הפירורים 15-20 דקות עד שהפירורים זהובים ואפויים.

מצננים מעט.


מקציפים שמנת מתוקה וסוכר ומחית וניל פודינג וניל לקצפת יציבה מוסיפים גבינה ושמנת חמוצה.

מקציפים דקה לאיחוד.


משטחים מחצית מהפירורים בתחתית התבנית בעזרת כף.

מזלפים או עם כף קפיצית מניחים את המלית הגבינה (כדי שהפירורים לא יזוזו משטחים ומוספים למעלה את הפירוריםשנותרו.


מקררים שעתיים או מקפיאים חצי שעה.

העוגה נשמרת במקפיא עד שבועים עטופה היטב

ובמקרר יומיים.



7,583 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


נחמה רנד
נחמה רנד
Aug 31, 2023

נראה מתכון מעולה!

אפשר לחלק לאינגליש קייק?

אם כן לכמה תבניות?

Like
bottom of page