top of page

עוגת גבינה תותים וקצפת

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 13 בינו׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 14 בינו׳ 2022






לבסיס: תבנית פאי 22 ס״מ


150 גרם ביסקוויטים/לוטוס טחונים דק

50 גרם אגוזים או שקדים טחונים דק

100 גרם חמאה מומסת

2 כפות סוכר חום כהה


למלית הגבינה:

1 מכל גבינת שמנת (227 גרם)

1 מכל גבינה לבנה 9% תנובה (250 גרם)

100 גרם סוכר (חצי כוס)

2 ביצים

כף קורנפלור

כפית תמצית/מחית וניל


לרוטב תות:

כוס תותים טריים או קפואים שטופים ונקיים

2 כפות סוכר


לקצפת:

1 מכל שמנת מתוקה (250 גרם)

1 כף סוכר

1 כף אבקת אינסטנט פודינג


לקישוט:

תותים טריים

נשיקות (מתכון פה הוראות הכנה בתחתית המתכון)


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)

לבסיס:

מערבבים את חומרי הקלתית לפירורים לחים (כמו חול)

משטחים בתבנית ומהדקים בדפנות (מומלץ לעשות עם כוס מדידה) או עם גב של כף.

מקפיאים ומכינים רוטב תותים ומחית גבינה.





לרוטב תותים:

טוחנים תותים וסוכר למחית חלקה מסננים לקבלת מחית ללא חרצנים.





לגבינה:

מערבבים גבינות ביצים וניל וסוכר לתערובת אחידה.

יוצקים על גבי הבסיס הקפוא.

מניחים 4-5 כפות רוטב תותים על הגבינה ומשיישים בעזרת קיסם.



אופים במשך 50-60 דקות או עד שמרכז העוגה יציב.


מצננים לחלוטין 3/4 שעות במקרר.


מקציפים שמנת מתוקה אבקת סוכר ואבקת אינסטנט פודינג לקצפת יציבה.



מניחים תלולית במרכז ומוזגים רוטב תותים מקשטים בעוד תותים ונשיקות (לא חובה)


שומרים במקרר 3-4 ימים






4件のコメント


תהילה סרף
תהילה סרף
2022年11月30日

איפה המתכון לנשיקות

いいね!

micbom
2022年1月22日

עוגה מעולה ממש! כבר הרבה זמן לא קיבלתי כאלה מחמאות מכל מי שטעם! חוסלה ברגע. תודה!!

いいね!

eizenstein
2022年1月13日

איפה מתכון של נשיקות קטנות ?

いいね!

Orel Biniashvili
Orel Biniashvili
2022年1月13日

היי😊

איך ניתן להמיר את המתכון לרינגים אישיים קוטר 10? מהו זמן האפייה לגודל הזה ויחס המכון?

いいね!
bottom of page