לבסיס: תבנית פאי 22 ס״מ
150 גרם ביסקוויטים/לוטוס טחונים דק
50 גרם אגוזים או שקדים טחונים דק
100 גרם חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום כהה
למלית הגבינה:
1 מכל גבינת שמנת (227 גרם)
1 מכל גבינה לבנה 9% תנובה (250 גרם)
100 גרם סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
כף קורנפלור
כפית תמצית/מחית וניל
לרוטב תות:
כוס תותים טריים או קפואים שטופים ונקיים
2 כפות סוכר
לקצפת:
1 מכל שמנת מתוקה (250 גרם)
1 כף סוכר
1 כף אבקת אינסטנט פודינג
לקישוט:
תותים טריים
נשיקות (מתכון פה הוראות הכנה בתחתית המתכון)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)
לבסיס:
מערבבים את חומרי הקלתית לפירורים לחים (כמו חול)
משטחים בתבנית ומהדקים בדפנות (מומלץ לעשות עם כוס מדידה) או עם גב של כף.
מקפיאים ומכינים רוטב תותים ומחית גבינה.
לרוטב תותים:
טוחנים תותים וסוכר למחית חלקה מסננים לקבלת מחית ללא חרצנים.
לגבינה:
מערבבים גבינות ביצים וניל וסוכר לתערובת אחידה.
יוצקים על גבי הבסיס הקפוא.
מניחים 4-5 כפות רוטב תותים על הגבינה ומשיישים בעזרת קיסם.
אופים במשך 50-60 דקות או עד שמרכז העוגה יציב.
מצננים לחלוטין 3/4 שעות במקרר.
מקציפים שמנת מתוקה אבקת סוכר ואבקת אינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
מניחים תלולית במרכז ומוזגים רוטב תותים מקשטים בעוד תותים ונשיקות (לא חובה)
שומרים במקרר 3-4 ימים
איפה המתכון לנשיקות
עוגה מעולה ממש! כבר הרבה זמן לא קיבלתי כאלה מחמאות מכל מי שטעם! חוסלה ברגע. תודה!!
איפה מתכון של נשיקות קטנות ?
היי😊
איך ניתן להמיר את המתכון לרינגים אישיים קוטר 10? מהו זמן האפייה לגודל הזה ויחס המכון?