חיפוש
  • חסי סגל

פיצה מהירה ללא שמרים

פיצה מושלמת לארוחת ערב קלילה

הכנה מהירה ללא שמרים

ואתם תופתעו לגלות כמה היא טעימה וממכרת.



לבצק: 1 פיצה משפחתית או 2 פיצות אישיות

350 גרם קמח (2 וחצי כוסות מדידה)

3 כפיות אבקת אפיה (15 גרם אבקת אפיה)

כפית מלח

כפית סוכר

200 מ״ל מים

כף שמן זית


לרוטב:

5 כפות רסק עגבניות איכותי (אני אוהבת mutti)


כף שמן זית

כפית סוכר

מלח פלפל אורגנו ושום

כף מים רותחים


לגבינה:

300 גרם גבינה מוצרלה מגוררת (או כל גבינה שאוהבים)

תוספות לבחירה:

פטריות/תירס/בצל/זיתים


 

אופן ההכנה:

חשוב להפעיל תנור לפני הכנה הבצק

פיצה טובה אופים בתנור חם מאוד.

מפעילים תנור 250 מעלות או חום תנור מקסימאלי.

מערבבים בקערה קמח אבקת אפיה מלח וסוכר מוסיפים מים ושמן זית מערבבים לקבלת בצק אחיד.

מעבירים למשטח עבודה מקומח לשים ידנית עוד דקה. ומרדדים לבצק דק בקוטר 30 ס״מ.



לפיצות דקות:

מחלקים ל2 חלקים ומרדדים פיצות דקות.

דוקרים את תחתית הבצק בעזרת מזלג

מערבבים את חומרי הרוטב.

מורחים על הבצק מפזרים מוצרלה.






ואופים בתחתית התנור* 10-12 דקות או עד שהגבינה ותחתית הבצק עשויים היטב.

*תלוי בעוצמת התנור.





2,471 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול