חיפוש
  • חסי סגל

פררו רושה ביתי פרווה

עודכן ב: 17 נוב 2019


אחד השוקולדים הנמכרים בעולם זה הפררו רושה.

מסוג הטעמים קשה לא להתחבר אליהם פרלינה לוז

וופל פריך והפתעה של אגוז לוז קלוי.

הכנתי את הפררו בגירסה פרווה מושלמת.

וזה יוצר איזון טוב יחד עם המתיקות של הקרם אגוזים.

רק חשוב לי להדגיש בסוג הממכונים עם מעט מרכיבים יחסית

חשוב שכל חומר גלם בפני עצמו יהיה לכם טעים ואיכותי.


לכדורים :

50 גרם פייטה (ששבי וופל)*

60 גרם אגוזי לוז קלויים מולבנים

150 ממרח פרלינה נוגט

100 גרם שוקולד מריר איכותי מומס

קורט מלח


למילוי:


אגוזי לוז מולבנים קלויים שלמים

100 גרם מחית נוגט

לציפוי:


200 גרם שוקולד מריר 60% מומס

10 גרם חמאת קקאו מומסת/כף שמן

50 גרם ברס מסונן


אופן ההכנה:


טוחנים במעבד מזון שבבי וופל ואגוזים

מערבבים את כל חומרים מלבד האגוזים השלמים

מכניסים למקרר לשעה להתייצבות

אופציה מספר 1:

בידיים מעט רטובות מגלגלים לכדורים אחידים וטומנים אגוז פנימה.(במקרה הזה יש קושי בלהוסיף קרם)

אופציה מספר 2:




מניחים בתבנית סיליקון חצי כדור את מלית הוופל דוחסים היטב בכדור אחד דוחפים אגוז בחצי הכדור השני מזלפים מעט מחית נוגט.

מקפיאים שעה.

אם הכנתם בתבנית חצי כדור מחברים כל חצי כדור לכדור שלם (עם מעט שוקולד מומס זה נדבק)


מערבבים את חומרי הציפוי ומעבירים לכוס צרה.

טובלים כל כדור בעזרת קיסם.

ומקפיאים להתייצבות.

עוטפים בדפי זהב ושומרים במקרר.


טיפים:

1. דפי זהב ניתן להשיג בחניות מתמחות או להזמין בקישור https://he.aliexpress.com/item/32697092568.html? spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dh7lMFz.

2. ניתן להחליף את שבבי הוופל בגביעי גלידה פריכים מומלץ של גלידריה.

3. לא חובה להשתמש בתבנית סיליקון.

4. אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד חלב.

5. הכדורים נשמרים בטמפרטורת חדר כמה ימים במקפיא עד חודש







2664 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול