חיפוש
  • חסי סגל

קינדר בואנו ביתי

עודכן ב: אפר 27

החטיף הכי טעים בעולם בגרסה הביתית והממכרת אפילו יותר ממליצה להכין כמות כפולה זה מתחסל.


קינדר בואנו (8 חטיפים)

לבסיס :תבנית/פורמה בקוטר 10 ס״מ(רוחב)

26 ס״מ (אורך)

לכדורים תבנית סיליקון חצי כדור בקוטר 2 ס״מ

לבסיס ולחצאי כדור:

120 גרם שוקולד לבן מומס

60 גרם ממרח פרלינה נוגט

60 גרם פייטה פויטין או שבבי גביעי גלידה פריכים

60 גרם אגוזי לוז מולבנים קלויים טחונים

קורט נדיב של מלח


למילוי:

200 גרם ממרח קינדר בואנו איכותי (קונים בחניות מתמחות באפיה)


לציפוי:

250 גרם שוקולד חלב מומס

2 כפות שמן קנולה


מעט שוקולד מריר מומס לקישוט


אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כל חומרי הבסיס לתערובת אחידה ומחלקים ל2 חלקים.

חלק אחד משטחים בתחתית התבנית בעזרת פלטה מדורגת או בעזרת תחתית כוס לעובי דקיק ואחיד ומקררים.


את החלק השני מחלקים בתוך תבניות מיני חצי כדור.

בעזרת כפית מדידה יוצרים שקע (חשוב להקפיד לדקק כמה שאפשר לשמור מקום למילוי)




מקררים את תבנית החצי כדור ל15 דקות עד התקשות.

מעבירים את ממרח הקינדר לתוך שקית זילוף.

ומזלפים בתוך החצי כדור החלול ממרח בנדיבות (מה שנוזל הוא הדבק שמדביק את הכדורים לבסיס)


מסדרים את הכדורים בשורות (כמו בתמונה)


בעזרת סכין פורסים למלבנים ומעבירים בזהירות למקפיא להקפאה של חצי שעה או עד שהממרח מתקשה מאוד ומוכן לציפוי.



לציפוי:

מערבבים שוקולד ושמן חשוב שהשוקולד יהיה בטמפרטורת חדר ולא חם מידי לציפוי אחיד.


בעזרת קיסמים טובלים את המלבני הקינדר בתוך השוקולד המומס מנערים מעט ומניחים על נייר אפיה להתקשות.מניחים מעט שוקולד מומס בשקית זילוף בקצה חלק קטנטן ממש ומזלפים על החטיפים ומקפיאים 5 דקות להתייצבות.

שומרים במקפיא.

מפשירים ואוכלים בטמפרטורת החדר.


*** את חצאי הכדורים הנותרים ממלאים במילוי ממרח קינדר מחברים לכדור שלם וטובלים בשוקולד


4107 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול