חיפוש
  • חסי סגל

קינדר בואנו ביתי

עודכן: 8 במרץ

החטיף הכי טעים בעולם בגרסה הביתית והממכרת אפילו יותר ממליצה להכין כמות כפולה זה מתחסל.






קינדר בואנו (8 חטיפים)

לבסיס :תבנית/פורמה בקוטר 10 ס״מ(רוחב)

26 ס״מ (אורך)

לכדורים תבנית סיליקון חצי כדור בקוטר 2 ס״מ

לבסיס ולחצאי כדור:

120 גרם שוקולד לבן מומס

60 גרם ממרח קינדר/פרלינה/נוגט

60 גרם פייטה פויטין או שבבי גביעי גלידה פריכים

60 גרם אגוזי לוז מולבנים קלויים טחונים (אפשר להחליף בעוד פייטה)

קורט נדיב של מלח


למילוי:

200 גרם ממרח קינדר בואנו איכותי (קונים בחניות מתמחות באפיה)


לציפוי:

250 גרם שוקולד חלב מומס

40 גרם חמאת קקאו מומסת (אפשר להחליף ב2 כפות שמן)

מעט שוקולד מריר מומס לקישוט


 

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כל חומרי הבסיס לתערובת אחידה ומחלקים ל2 חלקים.

חלק אחד משטחים בתחתית התבנית בעזרת פלטה מדורגת או בעזרת תחתית כוס לעובי דקיק ואחיד ומקררים.


את החלק השני מחלקים בתוך תבניות מיני חצי כדור.

בעזרת כפית מדידה יוצרים שקע (חשוב להקפיד לדקק כמה שאפשר לשמור מקום למילוי)



מקררים את תבנית החצי כדור ל15 דקות עד התקשות.

מעבירים את ממרח הקינדר לתוך שקית זילוף.

ומזלפים בתוך החצי כדור החלול ממרח בנדיבות (מה שנוזל הוא הדבק שמדביק את הכדורים לבסיס)


מסדרים את הכדורים בשורות (כמו בתמונה)


בעזרת סכין פורסים למלבנים ומעבירים בזהירות למקפיא להקפאה של חצי שעה או עד שהממרח מתקשה מאוד ומוכן לציפוי.






לציפוי:

מערבבים שוקולד ושמן/חמאת קקאו

חשוב שהשוקולד יהיה בטמפרטורת חדר ולא חם מידי לציפוי אחיד.


בעזרת קיסמים/מזלג טובלים את המלבני הקינדר.

בתוך השוקולד המומס מנערים מעט ומניחים על נייר אפיה להתקשות.מניחים מעט שוקולד מומס בשקית זילוף בקצה חלק קטנטן ממש ומזלפים על החטיפים ומקפיאים 5 דקות להתייצבות.

שומרים במקפיא.

מפשירים ואוכלים בטמפרטורת החדר.


*** את חצאי הכדורים הנותרים ממלאים במילוי ממרח קינדר מחברים לכדור שלם וטובלים בשוקולד


17,323 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול