חיפוש
  • חסי סגל

קרמבו שוקולד לוטוס פרווה



לבסיס:

100 גרם שוקולד מריר

80 גרם קורנפלקס/פייטה

20 גרם עוגיות לוטוס מפוררות

קורט מלח

125 גרם ממרח לוטוס

למרנג:

3 חלבונים L בטמפרטורת חדר

120 מ״ל מים( חצי כוס )

250 גרם סוכר ( 1 ורבע כוסות )

לציפוי 1:

200 גרם שוקולד מריר מומס

2 כפות שמן קנולה


ציפוי 2:

ממרח לוטוס מומס


 

אופן ההכנה:


ממיסים שוקולד במיקרו מוסיפים ממרח לוטוס מלח קורנפלקס ושברי עוגיות.

מערבבים לאיחוד עד שכל השבבים מצופים.



מרדדים את התערובת בין 2 ניירות אפיה למלבן דק

ומקררים שעה.

קורצים לעיגולים בקוטר 4 ס״מ (במידה והבסיס מתקשה מידי ממתינים כמה דקות וקורצים)


למרנג :

בקערת מיקסר יבשה ונקייה מניחים חלבונים.

בסיר קטן מחממים סוכר ומים מביאים לרתיחה

עד שהסירופ מסמיך ונוצרו בועות קטנות (120 מעלות במדחום)

לקראת סיום רתיחת הסירופ מתחילים להקציף את החלבונים דקה ומוסיפים בזרם דק את הסירופ החם לתוך הקצף שנוצר.

מגבירים את מהירות המיקסר ומקציפים 7 דקות או עד שהקערה לא חמה למגע.







מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר 1 ס״מ ומזלפים כלפי מעלה.




מקפיאים במשך 20 דקות מינימום אפשר גם יותר.



מכינים ציפוי שוקולד ומעבירים לכוס צרה.

טובלים קרמבו או בציפוי שוקולד או בלוטוס.

מקפיאים כמה דקות להתייצבות.

שומרים במקרר 2-3 ימים או במקפיא שבועיים.



2,455 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול