top of page

עוגת דבש

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 16 בספט׳ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023

עוגת דבש רכה וביתית שמשתבחת מיום ליום.

מסוג העוגות המסורתיות והטעימות.

רושמת לכם ממש כאן מתכון.

שימו לב אפשר לוותר על התפוחים למרות שהם תורמים טעם סופר מיוחד.




עוגת דבש (בכוס מדידה)

3 תבניות אינגליש קייק (חד פעמי)


3 ביצים בטמפרטורת חדר

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

1 כוס מים פושרים +2 כפות נס קפה/קפה מגורען

1 כוס דבש (300 גרם)

3 כוסות קמח (420 גרם)

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית סודה לשתיה

1 כוס תפוחים ירוקים קלופים ומגוררים גס (3 תפוחים קטנים)


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל160 מעלות

בקערת מיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות

לקבלת קצף בהיר ותפוח.

ממניחים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן בהדרגה תוך כדי הקצפה מוסיפים את נוזל הקפה והדבש.

מערבלים לאיחוד ומוסיפים קמח + אבקת אפיה וסודה לשתיה

מערבלים בקצרה עד שהתערובת אחידה מוסיפים תפוחים מגוררים ללא הנוזל. מערבבים ומעבירים לתבניות.

אופים 20-25 דקות בודקים עם קיסם

וכמובן שהכל תלוי בגודל התבנית

תאירי 25 דקות מתחילים לבדוק

הקיסם צריך לצאת יבש עם פירורים לחים.



.

1 commentaire


מור רחמן
מור רחמן
20 sept. 2022

טורבו ?

J'aime
bottom of page