top of page

חיתוכיות גבינה שוקולד לבן לוטוס

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 14 באוג׳ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023


ree


לבסיס: תבנית 20*20

150 גרם ביסקוויטים

50 גרם אגוזי לוז מולבנים (אפשר אגוזים מסוגים שונים)

80 גרם חמאה מומסת


למלית גבינה שוקולד לבן:

250 גרם שוקולד לבן קצוץ

60 גרם שמנת מתוקה

500 גרם גבינה לבנה 9%

4 ביצים בטמפרטורת החדר


לציפוי:7-8 עוגיות לוטוס


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)

טוחנים ביסקוויטים ואגוזים לאבקה דקה.

מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים למעין חול רטוב.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה גם בדפנות.

משטחים את הפירורים לתחתית לעובי אחיד ומהודק.


ree

בקערה ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מערבבים לתערובת חלקה.

מוסיפים גבינה טורפים ומוסיפים ביצים (כל פעם ביצה עד שהיא נטמעת מוסיפים עוד אחת)

מוזגים את תערובת הגבינות מעל הבסיס.

מסדרים בזהירות עוגיות לוטוס.

אופים במשך שעה.

מצננים במקרר.

העוגה נשמרת 3-4 ימים במקרר



ree

ree

2 תגובות


shoshi62618
14 בספט׳ 2023

הבסיס הוא גם עוגיות לוטוס?

לייק

שירה סגל
שירה סגל
17 באוג׳ 2020

העוגה ניראית מגרה וממש טובה

תודה על המתכון את מדהימה 😊

לייק
bottom of page