top of page

חיתוכיות פיסטוק ריבה שוקולד לבן

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 29 ביוני 2021
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023


ree


תבנית/מסגרת מלבנית בקוטר 20/30

לבצק:

210 גרם קמח

130 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

80 גרם סוכר

25 גרם אבקת שקדים (שקדים מולבנים טחונים)

1 ביצה

חצי כפית תמצית וניל איכותית


חצי צנצנת ריבה איכותית (תותים/פטל//דובדבן)

5 כפות מחית פיסטוק

50 גרם שוקולד צ’יפס לבן/קצוץ איכותי

אופציה חופן פיסטוקים קצוצים


לפירורים:

50 גרם חמאה רכה

50 גרם סוכר

50 גרם קמח

50 גרם אבקת שקדים (שקדים מולבנים טחונים)


אופן ההכנה:

במעבד מזון/מיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית חמאה קמח סוכר וניל ושקדים לפירורים דקים עוצרים ומוסיפיםביצה מערבלים בקצרה לאיחוד עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.

ree

בנתיים מכינים פירורים (לא שוטפים את הקערה)

מערבלים את כל חומרים הפירורים לפירורים דקים ושומרים במקרר עד השימוש,

מחממים תנור ל175 מעלות.

מרדדים בצק בין 2 ניירות אפיה מניחים בתחתית התבנית. דוקרים במזלג ואופים 10 דקות להזהבה.

מצננים מעט ומשאירים את התנור דולק.


ree

מורחים ריבה מניחים 5 כפות מחית פיסטוק באזורים שונים ומקשקשים מעט עם קיסם. מפזרים שוקולד לבן.

ree

ree

מפזרים פירורים מחזירים לאפיה של עוד 15-20 דקות או עד לקבלת פירורים זהובים.

מצננים ופורסים לריבועים.

ree



תגובות


bottom of page