top of page
חיפוש
  • חסי סגל

לחמניות פרצל בצל במילוי גבינה

עודכן: 15 בינו׳ 2023


לחמניות פרצל בצל מושלמות במילוי גבינת צ׳דר


12 לחמניות (70 גרם לחמניה)

500 קמח מומלץ קמח לחם

10 גרם שמרים

3 כפות סוכר

כף אבקת בצל

כפית מלח

2 כפות בצל יבש מטוגן

50 חמאה/שמן זית

300 מ״ל מים


למילוי:

150 גרם גבינת צ׳דר (או גבינה קשה אחרת) חתוכה לקוביות.


למי סודה:

חצי ליטר מים

3 כפות סודה לשתיה


לציפוי:

כפית מלח

כפית אבקת בצל

ביצה להברשה


 



אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו לישה.

לשים את כל המרכיבים מלבד הבצל המטוגן לקבלת בצק חלק הנפרד מדפנות הקערה מוסיפים בצל ולשים עוד 10 דקות במהירות נמוכה,

מוצאים מהקערה משמנים מכל הצדדים מכסים ומתפיחים במשך שעה.




מחממים תנור ל180 מעלות

אחרי התפחה מחלקים ל12 חלקים שווים

משטחים כל כדור מניחים במרכז קוביית גבינה סוגרים הייטב (שלא יפתחו באפיה)



מתפיחים 15 דקות

בנתיים מרתיחים מים בסיר מוסיפים סודה לשתיה

מכניסים בזהירות את הלחמניות (3-4 בכל סבב)




סופרים 15 שניות ומוצאים מהמים ומניחים על תבנית אפיה. מורחים ביצה מפזרים תערובת תבלין חורצים בעזרת סכין חדה3 קווים על כל לחמניה.

אופים בתנור שחומם מראש ל12-15 דקות או עד שהמאפים זהובים גם בתחתית.

המאפים במיטבם טריים

ניתן להקפיא טרי להפשיר ולחמם בתנור שחומם מראש ל170 מעתות ל5 דקות אפיה.

3,141 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page