top of page
חיפוש
  • חסי סגל

מאפינס גזר לפסח

מאפינס גזר לפסח


2 ביצים

70 מ״ל שמן אגוזים או רגיל

150 גרם סוכר חום כהה

2 גזרים בינוניים קלופים ומגוררים דק (90 גרם)

קורט מלח

140 גרם קמח שקדים (אבקת שקדים מולבנים)

חצי כפית קינמון (או כמה שאוהבים) לא חובה

4 כפות אגוזים קצוצים או קוקוס

2 כפות קמח תפו״א או קורנפלור

חצי כפית סודה לשתיה

לציפוי:

אגוזים /פקאן קצוצים

אחרי אפיה מברישים בסירופ מייפל טבעי לא חובה


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל175 מעלות.

טורפים בקערה ביצים סוכר ושמן לתערובת אחידה מוסיפים גזרים מלח קמח שקדים קינמון.אגוזים וקמח תפו״א וסודה לשתיה.

מערבבים לתערובת אחידה מעבירים לתבניות מאפינס עד 3/4 גובה.

אופים 15-20 דקות בודקים בעזרת קיסם במרכז זה מאפינס מוכנים.


533 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page