top of page
חיפוש
  • חסי סגל

מגנום אוראו פרווה

עודכן: 9 ביוני 2022






16 מיני מגנום


250 גרם קרם קוקוס קר (או שמנת מתוקה/צמחית)


200 גרם חלב מרוכז פרווה (ראו מתכון)


לעוגיות:

1 חבילת עוגיות אוראו ללא הקרם טחונות גס (למילוי ולציפוי)


לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר איכותי מומס*

60 גרם חמאת קקאו מומסת (או 2 כפות שמן קנולה)




אופן ההכנה:

טורפים במיקסר ידני חלב מרוכז וקרם קוקוס לקצפת רכה מאוד מוסיפים 6 עוגיות מפוררות (טחונות)

מוזגים לתוך התבניות מכניסים מקל ומקפיאים עד שקפוא לחלוטין.

בכל מקפיא זה משתנה (שימו לב להוריד את טמפרטורת המקפיא ולהכניס למגירות הפנימיות)



מכינים ציפוי

מערבבים שוקולד מומס עם חמאת קקאו מוסיפים פנימה את שברי העוגיות.

מעבירים לכוס צרה נמוכה.

טובלים את הארטיקים הקפואים (חשוב!)

מניחים על נייר אפיה.

אוכלים מיד או שומרים במקפיא.



***כמות הציפוי די גבולית

מומלץ להוסיף בעת הצורך עוד 100 גרם שוקולד מריר

6,854 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page