top of page

מגנום וניל וופל ושוקולד לבן

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 20 ביולי 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023

סרטון שלבי הכנה כאן

ree

16 מיני מגנום

לגלידה:

250 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38% קרה

150 גרם חלב מרוכז

***אופציה להוסיף 2 כפות אינסטנט פודינג

לחילוץ קל יותר

למילוי פטל או תותים או כל פרי אחר שאוהבים

100 גרם מחית פטל או תות

2 כפות גדושות ריבת פטל או תות

לציפוי:

250 גרם שוקולד לבן מומס

60 גרם חמאת קקאו מומסת

2 גביעי גלידה איכותיים ופריכים מפוררים (וטריים חשוב)



ree


אופן ההכנה:

טוחנים מחית יחד עם ריבה למחית חלקה מעבירים לשקית זילוף ושומרים בצד.

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה מאוד מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד.

אם משתמשים באינסטנט פודינג מוסיפים יחד עם החלב מרוכז ומקציפים כרגיל.

מזלפים בתוך שקעי תבניות המגנום.

עד 3/4 גובה.



ree


מזלפים פנימה מילוי פטל משיישים מעט מיישרים ומקפיאים עד שקפוא לחלוטין ומחלצים.

שימו לב להקפיא במקפיא חזק וקפוא מאוד.

למקפיא שנפתח הרבה במהלך היום קשה להחזיק טמפרטורה נמוכה.

מערבבים את חומרי הציפוי מעבירים לכוס צרה.

טובלים את הארטיקים הקפואים.

שימו לב טובלים ארטיקים קפואים בציפוי בטמפרטורת חדר ולא ציפוי חם.

לקישוט:

שבבי וופל

שומרים במקפיא


ree


ree

תגובות


bottom of page