top of page

סיניקרס בייגלה ביתי

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 15 במרץ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023

מתכון לקראנצ׳ טופי קרמל בוטנים או בקיצור סוג של חטיף סניקרס טעים וממכר בטירוף…


ree


ree

תבנית אורך 26 ס״מ רוחב 10 ס״מ

לבסיס:

100 גרם שוקולד חלב

100 גרם קורנפלקס

קורט מלח

125 גרם חמאת בוטנים


לשכבת הקרמל:

100 גרם סוכר לבן

100 גרם שמנת מתוקה

רבע כפית מלח

25 גרם חמאה רכה


בייגלה שמיניות


לציפוי:

150 גרם שוקולד חלב מומס

30 גרם חמאת קקאו מומסת או 2 כפות שמן קנולה


לקישוט: שבבי מלח


אופן ההכנה:


ממיסים שוקולד חלב במיקרוגל בפולסים קצרים מערבבים לתערובת אחידה מוסיפים חמאת בוטנים וקורפלקס ומלח.

מערבבים לאיחוד עד שכל הקורנפלקס מצופה.

מניחים בתחתית התבנית ומהדקים היטב לשכבה אחידה.

ומקפיאים עד סיום הכנת הקרמל.


ree


לשכבת הקרמל:

במחבת איכותית מומלץ קרמית מניחים סוכר על להבה בינונית וממתינים להמסת כל הסוכר בנתיים מחממים שמנת מתוקהבמיקרוגל כמה שניות או בסיר לטמפרטורה נעימה לא חמה מאוד.

חשוב להכין את כל המצרכים צמוד לסיר ולהשגיח (לגמרי בייבי סיטר)

ברגע שהסוכר נמס ומתחיל להתקרמל והופך לצבע חום בהיר מוסיפים שמנת מתוקה בהדרגה ומערבבים בזריזות בעזרתכף עץמוסיפים עוד שמנת ומערבבים (3 פעמים)

לקבלת טופי חלק מוסיפים חמאה ומלח מערבבים לקרם חלק ומכבים את האש.

מעבירים את הרוטב לכלי נקי (זהירות זה רותח)

מצננים במקרר חצי שעה להתייצבות.


ree

מורחים טופי קרמל על שכבת הקורנפלקס (הקפואה) מסדרים שורות של בייגלה ומחזירים למקרר להתייצבות.

מחלצים מהתבנית.פורסים למלבן וכל מלבן לקוביה. ומקפיאים 10 דקות

ree

ree


מכינים ציפוי:

מערבבים שוקולד חלב מומס עם חמאת קקאו או שמן.

מצפים את הקוביות מניחים על נייר אפיה מקפיאים כמה דקות.

אוכלים בטמפרטורת חדר ושומרים במקפיא או בטמפרטורת חדר (3-4 ימים)


ree

ree

3 תגובות


Liraz Bar
Liraz Bar
01 ביולי 2022

וואו כמה שזה טעים🫢 טרפנו הכל ביום אחד. ממכר!!!

לייק

avigailmenda
06 במאי 2022

ree

ree

לייק

avigailmenda
06 במאי 2022

😍יצא שלמותתתת על חללל תודה על המתכוןןןןן

לייק
bottom of page