top of page
חיפוש
  • חסי סגל

סניקרס בוטנים פרווה

עודכן: 9 באוק׳ 2022



1 תבנית אינגליש קייק

8 חטיפים גדולים או 16 קטנים

לבסיס:

50 גרם שוקולד מריר

50 גרם קורנפלקס

60 גרם חמאת בוטנים


לטופי קרמל:

45 גרם מייפל טבעי/סילאן

45 גרם סילאן טבעי

50 גרם חמאת בוטנים


בייגלה שמיניות


לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר מומס

כף שמן קנולה




אופן ההכנה:


ממיסים שוקולד מוסיפים חמאת בוטנים מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים קורנפלקס.

מערבבים עד שכל שבבי הקורנפלקס מצופים.

משטחים בתחתית התבנית.


לטופי קרמל:

במחבת מניחים חמאת בוטנים מייפל וסילאן על להבה בינונית נמוכה מערבבים בעזרת כף עץ.

2-3 דקות ולא יותר מערבבים לאיחוד וחימום קצר בלבד.

מתקבל רוטב טופי.

מצננים מעט.

מוזגים את הטופי על בסיס הקורנפלקס ומקפיאים שעה.


מסדרים בייגלה שמיניות פורסים וטובלים בשוקולד בעזרת מזלג מנערים עודפים ומניחים על נייר אפיה.


מקפיאים 10 דקות ואוכלים.

החטיף נשמר במקרר או במקפיא




14,457 צפיותתגובה 1

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page