top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עד חצות הגרסה הביתית והמושלמת



לבצק:

60 גרם אגוזי לוז קלויים

160 קמח לבן

80 גרם אבקת סוכר

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

קורט מלח

1 ביצה


למילוי:

ממרח אגוזים (פרלינה) שימו לב לבחירת ממרח יציב יחסית לזילוף (אני השתמתי בממרח אגוזים של חברת PISTI)


יש לי מתכון מעולה בבלוג שאפשר להכין אותו גם ביתי למתכון לחצו כאן


לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב מומס

2 כפות שמן קנולה


3 כפות אגוזי לוז קלויים קצוצים


 

אופן ההכנה:


במעבד מזון מניחים קמח אבקת סוכר,ואגוזי לוז טוחנים לאבקה דקה דקה כמו קמח.

מוסיפים למעבד מזון קוביות חמאה ומלח מערבלים בפולסים קצרים לקבלת פירורים דקים.מוסיפים ביצה ומערבליםבפולסים קצרים לבצק אחיד.


מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים.


מרדדים כל בין שתי ניירות אפיה למלבן דק.



קורצים ריבועים (אם אין קורצן בצורת ריבוע אפשר לקרוץ עיגולים או עם גלגלת פיצה יוצרים ריבועים)

מקפיאים שעה. ברגע שקפוא ממש מחלצים את העוגיות.

את שאריות הבצק אפשר לרדד שוב.

מניחים על משטח אפיה מחורר או נייר אפיה.

מחממים תנור ל175 מעלות אופים 10 דקות עד שזהוב ומעט שחום.



מצננים לחלוטין ומזלפים ממרח מניחים מעל ביסקוויט,מזלפים עוד ממרח ומניחים עוד ביסקוויט וככה מתקבלים לנו 3 שכבות


.

מקפיאים 20-30 דקות ובנתיים מכינים את הציפוי.


טובלים כל ביסקוויט בציפוי השוקולד בעזרת מזלג ומנערים עודפים. מניחים על נייר אפיה ומקפיאים שוב כמה דקות.



5,069 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page