עוגיות חמאה פקאן
- חסי סגל
- לפני יומיים
- זמן קריאה 1 דקות

עוגיות חמאה פקאן:
200 גרם חמאה רכה מאוד
100 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
1 חלמון (שומרים את החלבון לציפוי)
280 גרם קמח (כ-2 כוסות)
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק
לציפוי:
חלבון
סוכר חום דמררה או רגיל
אופן ההכנה
מערבבים חמאה, אבקת סוכר, מלח ותמצית וניל עד שהתערובת קרמית ואחידה. מוסיפים חלמון, קמח ואגוזים עד לאיחוד. מחלקים את הבצק לשניים, מגלגלים כל משטח מעט מקומח לגלילים מהודקים ומקפיאים 10 דקות. מברישים בחלבון את הגלילים ומפזרים סוכר.
מחממים תנור במצב טורבו (170 מעלות).
פורסים לעוגיות דקות(1 ס״מ )
מסדרים בתבניות ואופים במשך 12-15 דקות עד להזהבה בתחתית (תלוי בעוצמת התנור)

תגובות