top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגיות שוקולד צ׳יפס בייגלה לוטוס פרווה


עוגיות שוקולד צ׳יפס בייגלה לוטוס פרווה

12-14 עוגיות גדולות

100 גרם שמן (1/2 כוס)

1 ביצה

1 חלמון

160 גרם סוכר חום כהה

50 גרם סוכר לבן

1/2 כפית וניל

230 גרם קמח

1 כפית סודה לשתיה

רבע כפית מלח

200 גרם שוקולד צ׳יפס איכותי או שוקולד קצוץ

3 שברי עוגיות לוטוס

חופן שברי בייגלה


למילוי:

ממרח לוטוס/חמאת בוטנים

אופן ההכנה:



בקערה טורפים בעזרת מיקסר ידני או במיקסר.

2 סוגי סוכר שמן ומלח וניל מוספים ביצה וחלמון מקציפים 2 דקות לתערובת מעט תפוחה ובהירה.

מערבבים קמח וסודה לשתיה ומוסיפים לתערובת מערבבים ידנית לבצק ומוסיפים שוקולד צ׳יפס שברי לוטוס ובייגלה.

מכסים ושומרים במקרר חצי שעה.

מכינים את מילוי הלוטוס

מניחים בעזרת 2 כפיות טלוליות ממרח על נייר אפיה ושומרים במקפיא חצי שעה או עד שקפוא לחלוטין.


מחלקים את הבצק ל14 כדורים שווים.

משטחים מעט כל כדור בצק ומניחים את הממרח שהקפאנו סוגרים היטב לעוגיה.



מפזרים שברי לוטוס ובייגלה.

אופים בתנור שחומם מראשל-175  מעלות.

אופים 10 דקות מצננים מעט ואוכלים.

שומרים בקופסא אטומה.

אפשר להגיש כקינוח עם גלידה מחממים כמה שניות ומגישים.


7,897 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page