top of page
חיפוש
  • חסי סגל

עוגת פצפוצי שוקולד אוראו פרווה

עודכן: 15 בינו׳ 2023

לסרטון שלבי הכנה לחצו כאן


תבנית אינגליש קייק בקוטר 30 ס״מ משומנת ומרופדות בנייר אפיה או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמי.


לעוגה:

3 ביצים L בטמפרטורת חדר

150 גרם סוכר (3/4 כוס)

קורט מלח

140 מ״ל שמן

40 מ״ל מיץ תפוזים טרי

180 גרם קמח תופח* (כוס פלוס 4 כפות)



1 חפיסת שוקולד מריר או חלב (אם רוצים עוגה חלבית)


1 חבילה מיני אוראו


לציפוי: שוקולד מריר(שאריות) מומס עם כפית שמן


אופן ההכנה: מחממים תנור ל170 מעלות


מגרדים שוקולד בפומפייה על החלק הכי קטן (שוקולד מגורד דק)

את שאריות השוקולד שלא הצלחתם לגרד.תשמרו בקערה לציפוי.



בקערת מיקסר נקייה עם בלון הקצפה מקציפים במהירות גבוה ביצים וסוכר במשך 5 דקות רצופות לקבלת קצף תפוח. מוסיפים בהדרגה תוך כדי הקצפה שמן בזרם דק

עוצרים ומוסיפים מיץ תפוזים ומחצית מכמות הקמח.

מערבלים בקצרה במהירות נמוכה ומוסיפים את הקמח שנותר מערבבים לאיחוד ומקפלים פנימה שוקולד מגורר.


יוצקים לתוך התבנית ומקשטים במיני אוראו.



אופים במשך30-35 דקות או עד שמוכן בודקים עם קיסם במרכז העוגה (הקיסם צריך לצאת יבש עם מעט פירורים לחים)

האפיה משתנה בין תנור לתנור או סוגי תבניות

תבניות חד פעמיות האפיה לוקחת יותר מהר שימו לב.

לבדוק אחרי 20 דקות.



מזלפים שוקולד מומס ומצננים.

שומרים 2-3 ימים בטמפרטורות חדר בכלי סגור.


או עד חודש במקפיא עטוף היטב.



12,524 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page