top of page

קרמבו שוקולד לוטוס פרווה

  • תמונת הסופר/ת: חסי סגל
    חסי סגל
  • 5 בינו׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 15 בינו׳ 2023


ree

לבסיס:

100 גרם שוקולד מריר

80 גרם קורנפלקס/פייטה

20 גרם עוגיות לוטוס מפוררות

קורט מלח

125 גרם ממרח לוטוס


למרנג:

3 חלבונים L בטמפרטורת חדר

120 מ״ל מים( חצי כוס )

250 גרם סוכר ( 1 ורבע כוסות )


לציפוי 1:

200 גרם שוקולד מריר מומס

2 כפות שמן קנולה


ציפוי 2:

ממרח לוטוס מומס



אופן ההכנה:


ממיסים שוקולד במיקרו מוסיפים ממרח לוטוס מלח קורנפלקס ושברי עוגיות.

מערבבים לאיחוד עד שכל השבבים מצופים.


ree

מרדדים את התערובת בין 2 ניירות אפיה למלבן דק

ומקררים שעה.

קורצים לעיגולים בקוטר 4 ס״מ (במידה והבסיס מתקשה מידי ממתינים כמה דקות וקורצים)


ree


למרנג :

בקערת מיקסר יבשה ונקייה מניחים חלבונים.

בסיר קטן מחממים סוכר ומים מביאים לרתיחה

עד שהסירופ מסמיך ונוצרו בועות קטנות (120 מעלות במדחום)


לקראת סיום רתיחת הסירופ מתחילים להקציף את החלבונים דקה ומוסיפים בזרם דק את הסירופ החם לתוך הקצף שנוצר.

מגבירים את מהירות המיקסר ומקציפים 7 דקות או עד שהקערה לא חמה למגע.



ree



ree

מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר 1 ס״מ ומזלפים כלפי מעלה.



ree

מקפיאים במשך 20 דקות מינימום אפשר גם יותר.


ree

מכינים ציפוי שוקולד ומעבירים לכוס צרה.

טובלים קרמבו או בציפוי שוקולד או בלוטוס.

מקפיאים כמה דקות להתייצבות.

שומרים במקרר 2-3 ימים או במקפיא שבועיים.

ree

ree

תגובה אחת


ayalalr3
08 בדצמ׳ 2022

כמה יוצא מהכמות של המתכון?

לייק
bottom of page